Friday, December 4, 2009

seharian di johor







































ada yang pertama kali
tapi gembira
ada yang bertemu dan
berpisah
ada yang tertinggal
dan ditinggalkan
selain dari seorang
(atau 2 orang)
semuanya kecundang

wahai johor
kami akan kembali
bersedialah kamu
menerima kejutan..

7 comments:

Cahaya Kekasih said...

amboi2.....serius je muka dalam pic tu....haha...

KOMUNITI PELUKIS HUTAN BANDAR said...
This comment has been removed by the author.
KOMUNITI PELUKIS HUTAN BANDAR said...

salam perkenalan meski pun hanya dapat berbual cuma seketika. orang Johor cakap "jangan serik!" insya Allah ketemu lagi di lain waktu, ruang & acara. salam seni dari JB untuk semua :)

ilshah shahbir

*sudi2 la follow blog kami untuk info2 seni terkini di JB. terima kasih :)

Cahaya Kekasih said...

ye ye..jangan serik datang cni lagi uncle....haha....mesti penat uncle dalam kete berjam-jam tu...berpusing2..

Sofie Shah said...

salam,

Antara gembira, kecundang dan berbagai versi tinggal,

Empunya blog yang mana satu?

Cahaya Kekasih said...

sofie: yang paling hensem tu la....hahah

ziezie said...

Salam,
Kat Johor je ke..negeri lain tak nak pgi ke...