Wednesday, November 18, 2009

sembunyi!sembunyi!









mnasir:mencari tuhan|2'x3'|acrylic on canvas|artist

cahaya
yang
sembunyi
rupanya
lebih
bernilai
bagi
seorang
yang
bernama
kekasih

14 comments:

Cahaya Kekasih said...

cahaya kekasih?

abuyusof said...

ye.. pinjam nama awak jap ;)

aishah_conteng_je said...

hai cahaya!
nama awak sedap sangat..

mahu sembunyi lagi boleh?

F A R Y N said...

main sorok2 mmg best..ngeee

Cahaya Kekasih said...

hi aishah!!! hehehe....

uncle...boleh main pinjam2 pulak ek...ish3....

aishah_conteng_je said...

kena panggil encik abuyusof uncle jugak ke ni?

abuyusof said...

..giliran saya pulak kena sembunyi kalau macam ni..

Cahaya Kekasih said...

hahaha.....aishah..tu tak pasti la awak kena panggil apa....

uncle nak sembunyi xnak org call "uncle" ke...hahaha....cepat2 sembunyi!!

aishah_conteng_je said...

cahaya..kita dah tengok blog awak..cantiknye..awak kat mana?

taknak la panggil uncle..tak rock~

abuyusof said...

eh eh.. ini gua punya blog la.. lu orang nak chat pergi lain punya tempat la..

Cahaya Kekasih said...

aishah...blog mana awak tgk tu? kite ada 2 blog.....kat johor la...

uncle: lokek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aishah_conteng_je said...

cahaya..kita merajuk la nak duk kat sini..ada orang marah..huk~

dua2 kita tengok..suka yg kad2 tu~

Anak Bumi said...

saya cukup minat dengan lukisan pak abu yang banyak main satah-satah dan garis-garis ini.

saya harap tuan terus melukis wlalaupun saya tau dah lama melukis kan?

Cahaya Kekasih said...

aishah..jom la kite pindah tempat lain...nanti tuan rumah halau..huhuhu :(

btw..terima kasih :P